БЕЖАНЦИ, ЗАГОВОР, КОНСПИРАЦИЯ

БЕЖАНЦИ, ЗАГОВОР, КОНСПИРАЦИЯ
bejanciЧувството, че има нещо гнило, нещо задкулисно, което пълзи потайно и скришно, вреди подобно на бавнодействаща отрова сипана в иначе наглед изглеждаща добре храна,е… НАПЪЛНО ОСНОВАТЕЛНО подозрение. Нали още от деца ни учат, как невидимите с просто око бактерии влизат вътре в тялото ни, за да паразитират там. Предателства и измами съпътстват израстването на детето, което от доверчив наивник постепенно се превръща в скептичен прагматик. И в дивата природа хищниците и жертвите използват хитрости в „играта” помежду си. Човекът като надарен с памет и разум, владее над много по-силните животински видове, чрез мъдростта си. Изследвайки скритите закони и сили изработва инструментите на своето превъзходство. Най-общо казано – чието въоръжение и екипировка са по-добри, той побеждава и владее. Народите и цивилизациите които доминират, също използват технологично надмощие и социални механизми за своята хегемония.
Всеки помни от негативния си опит разни интриги –било клеветещи колеги или роднини, било лъжливи слухове и „приятелски” сплетни зад гърба. Т.е. заговорниченето е в човешката природа(уви), и ако го виждаме на най-елементарно ниво, защо ни е чудно, че то съществува и на корпоративно, държавно и глобално ниво, където лобита срещу лобита кроят своите стратегии и тактики, за да защитят своите интереси? ЗАДКУЛИСИЕТО е част от самото устройство на човешкото общуване и дори тези, които говорят най-много срещу него, също така задкулисно плануват със съюзници своите акции…
Това означавали да се примирим с неправдата ? НЕ! Означава преди да хвърлим камък срещу някого, да се обърнем първо към себе си и да помислим за нашето заговорничене срещу другия и другите… Защото това което виждаш в другите, го виждаш, защото първо е в теб и твоя ум… ТЕ ПРИШЪЛЦИ ЛИ СА? Казваш, че трябва да си отидат от твоята земя. Но земята твоя ли е? НЕ СИ ЛИ И ТИ ПРИШЪЛЕЦ НА НЕЯ? Ако Творецът те е пуснал в пределите на своето творение, и се радваш на неговите слънце, въздух и блага, без да знаеш самия ти кой си, от къде идваш и накъде отиваш, защо тогава си зъл спрямо другите, които дори не познаваш? Нима всички ние не сме допуснати на този свят да се движим и съществуваме още преди да стане ясно от нашите ежедневни избори дали сме зли или добри. И Стопанинът търпеливо ни изчаква докато се определим кои и какви сме, и чак тогава ни разпределя каквото заслужава всеки според делата си… Но нека помним, че те ще бъдат оценявани според мярка, с която мерим другите. Както съдим другите, така и на нас ще се отмери присъда.
СЪЩЕСТВУВА КОНСПИРАЦИЯ, НО … ТЯ Е ЗАГОВОР НА… нечовешки раси, невидими сили, които обсебват свои приемници-агенти и от двете страни на всеки конфликт и противопоставяне, защото тяхната цел е човеците да враждуват помежду си и да се изтребват, докато демоничните кукловоди и истинските врагове на човешката раса постигат пъклените си цели. Клеветникът, който сее своите раздори и лъжи, който подбужда всяка похот и завист, е истинският извършител на всяка измама и човекоубийство, независимо кой е физическият извършител.
Затова и оръжията срещу тези същества идващи от други измерения, не са физически или материални, а духовни – от друга по-горна и висша технология на Знанието. Защото тази война не е прекъсвала през цялата човешка история , тя не е срещу човешка плът и кръв… Древните ни предци траките (поне посветените измежду тях) много добре са познавали нечовешките си врагове, защитавали са човешката раса и са изграждали духовни крепости срещу тях.
А днес потомците им се затварят в себе си в недоверие един спрямо друг, разделени и отслабени поотделно, във вражда подклаждана и култивирана от същите сили, и така стават лесна плячка на техните лъжи, хули и заблуди, разпространявани като пандемия от други също измамени жертви на духовната зараза. „Обединяват” се единствено и само срещу някои други нещастници и потърпевши…
ИМА ЛИ НАДЕЖДА? ИМА–ОСЪЗНАВАНЕ ИСТИНСКИЯ ЗАГОВОР, ИСТИНСКИТЕ ВРАГОВЕ И ИСТИНСКИТЕ ДУХОВНИ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ТЯХ. ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ЧОВЕШКАТА РАСА.